Open Loyalty zwycięzcą nagrody CE Tech Rocketship Award

5 grudnia 2023

Open Loyalty zdobyło nagrodę CE Tech Rocketship Award w ramach programu Deloitte Technology Fast 50 Central Europe.

Po raz drugi z rzędu polska firma software’owa otrzymała nagrodę specjalną. To szczególne wyróżnienie przyznane przez Google Cloud i Deloitte nagradza firmy, które opracowały wysokiej jakości, skalowalne rozwiązania, które mogą obsłużyć najbardziej wymagających klientów na rynku. Wspólne zespoły oceniły technologie firm i nagrodziły te, które mają największy potencjał biznesowy.

„Dedykujemy tę nagrodę naszemu zespołowi specjalistów ds. lojalności i technologii, bez których z pewnością nie bylibyśmy tu, gdzie jesteśmy dzisiaj. Wierzę, że na rynku wygrywać mogą tylko firmy technologiczne, które mają świetną załogę. Najważniejszym obowiązkiem założycieli w szybko rozwijającej się firmie jest zawsze znalezienie odpowiednich ludzi do pracy.” Cezary Olejarczyk, dyrektor generalny i współzałożyciel Open Loyalty

Ranking Deloitte Technology Fast 50 Central Europe to zestawienie najszybciej rozwijających się firm technologicznych w regionie Europy Środkowej.